Cultural Centre
Indievisual AG

For this cultural centre, we looked at architectural examples such as the Bauhaus Collection in Alvaro Siza’s Chinese Museum of Design.

We wanted to take the stereotomic value and uniformity of these examples to create a large piece of stone architecture. Based on these criteria, we designed a robust structure that serves as a cultural space in an urban environment.

Here the Grey Ayous wood soffit extends over the public square in the form of a net, providing the project with warmth and cover.

Cultural Centre
Indievisual AG

prodema grey ayous wood cultural centre indievisual ag 00v
prodema architectural details cultural centre indievisual ag 01
prodema rustik wood ey centre fjmt 00v

Improve your certification score

Our products help you achieve better scores for sustainability certifications such as LEED and BREAM.

Contact us